Beschikbaar?
Het hele jaar

Over ons

Mijn naam is Jacqueline Vos. Samen met mijn partner Paul, ons zoontje Brent en poezen Katrien, Plien en Gijs woon ik in Vlijmen. Al van kinds af aan heb ik een enorme liefde voor katten. Daarom begrijp ik hoe lastig het is om de zorg voor uw kat uit handen te geven.

Een kat blijft het liefst in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving om daar verzorgd te worden. In een dierenpension onderbrengen is vaak geen optie omdat ze daar erg gestrest en ontheemt van kunnen raken. Als wij zelf weggaan regel ik ook een oppas voor onze poes. Zo wil ik dat er elke dag een vertrouwd iemand de tijd neemt om haar eten, drinken en een schone kattenbak te geven. Maar vooral ook aandacht in de vorm van een aaitje en even rustig met haar op de bank zitten en te spelen. Natuurlijk krijgt uw kat van mij minstens zoveel aandacht!

Jacqueline Vos

Naast het runnen van mijn kattenoppas, werk ik als teamleider in een ziekenhuis. Omdat ik ooit zelf een oppas zocht, is het idee ontstaan om een kattenoppas te starten. Een kattenoppas is natuurlijk 365 dagen per jaar geopend. Omdat ik graag constant dezelfde kwaliteit zorg wil blijven leveren, maak ik ook wel eens gebruik van een aantal officiële oppas-assistentes. Hieronder kunt u alvast zien wie dat zijn. De dames zijn allemaal zeer ervaren en minstens even dierengek als ik! Overigens blijf ik zelf eindverantwoordelijk en ben ik altijd uw eerste aanspreekpunt.

Babs Oosterwaal

Mijn naam is Babs Oosterwaal. Ik ben 46 jaar en sinds 2019 werkzaam voor Jacqueline. Een aantal van jullie heb ik al mogen ontmoeten en ik heb al voor heel veel katjes (en andere dieren) gezorgd, wat ik echt super leuk vind! Ik ben getrouwd met Jeroen en samen hebben we een dochter van bijna 11 jaar: Saar. Wij hebben zelf drie katten, Europese kortharen die luisteren naar de namen: Kaatje, Miesje en Pipi. Ik werk bij ook Steve Madden waar ik de schoenencollectie voor dames, heren en kinderen ontwerp.

Sinds 1 januari 2022 run ik samen met Jacqueline de kattenoppas, naast mijn baan bij Steve Madden, daar heb ik onwijs veel zin in! Doordat we nu allebei verantwoordelijk zijn voor de kattenoppas krijgt u nog meer serivce dan u al gewend was.

We hopen binnenkort ook met u en uw kat kennis te mogen maken tijdens een vrijblijvend bezoek aan huis!

Jacqueline Vos & Babs Oosterwaal

Wie werken er als oproepkattenoppas?Jolande

Regio Den Bosch

Susanne

Regio Drunen/Waalwijk

Robin

Regio Zaltbommel

Antoni

Regio Den Bosch

Janne

Regio Heusden

Judith

Regio Den Bosch

In de praktijk

Inmiddels heb ik veel ervaring met honderden oppaskatten. Hoe werkt dat in de praktijk?

Top